Home > Recepten > Bruscetta op zijn Grieks

voor 2 personen Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • Becel pro.activ extra Light
  • 1 aubergine
  • 2 niet te rijpe peertjes
  • 100 g fetakaas in blokjes
  • 1 tomaat
  • 2 el Becel Bakken & Braden

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor bruscetta op zijn grieks

  1. Snij de ciabatta in de lengte door. Besmeer met Becel Pro.activ Light.
  2. Snij de aubergines in schijfjes en bak ze in Becel Bakken en Braden. Schil de peertjes, snij ze in plakjes en bak ze even aan. Pel de tomaat, ontpit en snij in blokjes.
  3. Schik de aubergines op de bruscetta, verdeel de tomatenblokjes over de aubergines. Schik de fetablokjes op de groenten en werk af met de peertjes.
  4. Schuif nog even onder de grill.

Smakelijk!

Nutritionele Informatie (per 100 gram)

voor bruscetta op zijn grieks

  • Energie (kcal)622 kcal
  • Energie (kJ)2599 kJ
  • Proteïnes21,1 g
  • Koolhydraten met vezels106,2 g
  • Koolhydraten zonder vezels90,6 g
  • Suikers31,6 g
  • Vezels15,6 g
  • Vetten:14,1 g
  • - Verzadigde vetten7,6 g
  • - Onverzadigde vetten, waarvan:3,1 g
  • - Enkelvoudig onverzadigde vetten2,5 g
  • -- Meervoudig onverzadigde vetten0,7 g
  • Transvetten0 g
  • Cholesterol44 mg
  • Sodium1264 mg
  • Zout3,15 g
  • Vitamine A (mg)773 IU
  • Vitamine C (mg)20,3 mg
  • Calcium288 mg
  • Ijzer1,31 mg
  • Kalium881 mg