Home > Recepten > Open sandwich met kip en pesto

voor 2 personen Ingrediënten

  • 20 g Becel pro.activ Délice
  • 1 klein teentje knoflook
  • 2 handjes basilicum
  • 25 g fijngemalen Parmezaan
  • 4 grote sneden brood (roggen volkoren)
  • 100 g gekookte kip plakken
  • 1 handje rucola
  • 25 g geroosterde pijnboompitten

Bereidingswijze (voor 2 porties)

voor open sandwich met kip en pesto

  1. Doe de Becel ProActiv, de look en de basilicum in een mixer. Mix tot je een homogene structuur krijgt. Voeg de Parmezaan toe en mix nog eens.
  2. Bestrijk het brood met de pesto. Verdeel de rucola, de kip en de pijnboompitten erover.
  3. Verdeel de open sandwiches met kip en pesto over 2 borden.

Smakelijk!

Nutritionele Informatie (per 100 gram)

voor open sandwich met kip en pesto

  • Energie (kcal)508 kcal
  • Energie (kJ)2123 kJ
  • Proteïnes28,6 g
  • Koolhydraten met vezels56,6 g
  • Koolhydraten zonder vezels53 g
  • Suikers6,2 g
  • Vezels3,6 g
  • Vetten:18,5 g
  • - Verzadigde vetten4,3 g
  • - Onverzadigde vetten, waarvan:12 g
  • - Enkelvoudig onverzadigde vetten5,2 g
  • -- Meervoudig onverzadigde vetten6,8 g
  • Transvetten0 g
  • Cholesterol43 mg
  • Sodium771 mg
  • Zout1,92 g
  • Vitamine A (mg)483 IU
  • Vitamine C (mg)1,9 mg
  • Calcium458 mg
  • Ijzer5,4 mg
  • Kalium345 mg