Home > Recepten > Vispapillotte met 'kruidenboter'

voor 1 personen Ingrediënten

  • 150 g prei
  • 1 kl Becel bakken & braden vloeibaar
  • 100 g kabeljauwfilet of andere witvis naar keuze
  • 1 el Becel ProActiv
  • 1 el fijne kruiden
  • 1 takje versnipperde dille
  • extra nodig: aluminiumfolie ca. 30x30 cm

Bereidingswijze (voor 1 porties)

voor vispapillotte met 'kruidenboter'

  1. Verwarm de oven voor tot 160 °C. Was en snijd de prei in ringen en stoof de groente gaar in de Becel voor Bakken & Braden Vloeibaar. Schep de gestoofde prei op het stuk aluminiumpapier en leg er de vis bovenop.
  2. Vermeng voor de 'kruidenboter' de Becel ProActiv met de fijne kruiden en de dille en smeer die op de vis. Vouw de papillotte zorgvuldig dicht en gaar de vis in ca. 20 min. in de voorverwarmde oven.

Smakelijk!

Tip: Serveer bij de vispapillotte met 'kruidenboter gekookte aardappelen in de schil serveren. Dit zorgt voor behoud van de vitaminen en voor minder werk.

Nutritionele Informatie (per 100 gram)

voor vispapillotte met 'kruidenboter'

  • Energie (kcal)204 kcal
  • Energie (kJ)849 kJ
  • Proteïnes18,8 g
  • Koolhydraten met vezels9,7 g
  • Koolhydraten zonder vezels8,5 g
  • Suikers2,6 g
  • Vezels1,2 g
  • Vetten:8,7 g
  • - Verzadigde vetten1,9 g
  • - Onverzadigde vetten, waarvan:0,4 g
  • - Enkelvoudig onverzadigde vetten0,1 g
  • -- Meervoudig onverzadigde vetten0,3 g
  • Transvetten0,1 g
  • Cholesterol43 mg
  • Sodium70 mg
  • Zout0,18 g
  • Vitamine A (mg)1149 IU
  • Vitamine C (mg)9 mg
  • Calcium55 mg
  • Ijzer1,77 mg
  • Kalium533 mg