Home > Recepten > Waldkornbroodje met kipfilet en tomaat-courgettesla

voor 4 personen Ingrediënten

  • 4 waldkornbroodjes
  • Becel pro.activ
  • 0,5 courgette
  • 2 tomaten
  • 2 tl balsamicoazijn
  • 3 el Becel Koolzaadolie
  • 200 g kipfilet
  • verse basilicum
  • 1 el pijnboompitten
  • Becel Bakken & Braden

Bereidingswijze (voor 4 porties)

voor waldkornbroodje met kipfilet en tomaat-courgettesla

  1. Maak een dressing op basis van Becel Koolzaadolie, balsamicoazijn, peper en gehakte basilicum.
  2. Snij de tomaat en de courgette in kleine blokjes en schep ze door de dressing.
  3. Besmeer het broodje met Becel pro.activ.
  4. Bak de kipfilet in reepjes in Becel Bakken en Braden. Leg de kip samen met het tomaat-courgettemengsel op het broodje en werk af met pijnboompitten en blaadjes verse basilicum.

Smakelijk!

Nutritionele Informatie (per 100 gram)

voor waldkornbroodje met kipfilet en tomaat-courgettesla

  • Energie (kcal)176 kcal
  • Energie (kJ)737 kJ
  • Proteïnes12,6 g
  • Koolhydraten met vezels3,7 g
  • Koolhydraten zonder vezels2,7 g
  • Suikers2,5 g
  • Vezels1 g
  • Vetten:12,8 g
  • - Verzadigde vetten0,9 g
  • - Onverzadigde vetten, waarvan:1,4 g
  • - Enkelvoudig onverzadigde vetten0,5 g
  • -- Meervoudig onverzadigde vetten0,9 g
  • Transvetten0,1 g
  • Cholesterol29 mg
  • Sodium39 mg
  • Zout0,1 g
  • Vitamine A (mg)513 IU
  • Vitamine C (mg)11,9 mg
  • Calcium10 mg
  • Ijzer0,39 mg
  • Kalium211 mg